Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На автосалоні у Сеулі корейці презентували новий SsangYong Rexton

До продажу нове покоління моделі Rexton надійде восени 2017 року, саме тоді нас чекає цікава боротьба новачка з конкурентами Hyundai Santa Fe та Ford Kuga, які вже почали здавати свої позиції на європейському ринку. Очікується, що SsangYong Rexton буде продаватися тільки з повним приводом та автоматичною коробкою перемикання швидкостей.

Під капотом базової версії Rexton розміщено 2-літровий бензиновий силовий агрегат на 225 к.с. За допомогою цього сучасного мотора кроссовер здатен прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 8,5 секунди. При цьому середня витрата пального складає 9 літрів на 100 км пробігу. Спеціально для економних водіїв корейці пропонують дизельний двигун об’ємом 2,2 літра, який завдяки турбонагнітачу видає 185 к.с. та 420 Нм крутного моменту. Першу сотню дизельна модифікація нового Rexton долає за 9 секунд. В середньому на кожні 100 км пробігу цей двигун споживатиме 7 літрів якісного дизельного пального. В парі з моторами агрегатується 7-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей від компанії Mercedes-Benz.

Система повного приводу SsangYong Rexton налаштована таким чином, що при звичайному режимі роботи автомобіль є задньопривідним, а при необхідності крутний момент розподіляється між задньою та передньою вісями. До переваг корейського позашляховика також можна віднести просторий салон та величезний багажний відсік. Екстер’єр не вражає чимось екстраординарним, тому і не відштовхує від себе потенційних покупців.

Всередині автомобіля нас зустрічає класична приладова панель та традиційної форми торпедо, яке оздоблено високоякісними матеріалами. Посередині центральної консолі встановлено 9,2-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. До базової комплектації потрапив двохзонний клімат-контроль, система автоматичного складання двері багажного відсіку, дев’ять подушок безпеки та магнітола.

За попередньою інформацією, новий SsangYong Rexton буде коштувати не менше 35 тисяч доларів. За таку суму клієнти отримають повноцінний позашляховик з технологіями від Mercedes-Benz та офіційною п’ятирічною гарантією від виробника… 

 

07.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На автосалоні у Сеулі корейці презентували новий SsangYong Rexton

Політика конфіденційності